2023: ένα έτος εξέλιξης για την Game Tree


Κοιτώντας λίγο πίσω και αφού έχει καταλαγιάσει η σκέψη και ο ενθουσιασμός της νέας χρονιάς, σκεφτήκαμε να παρουσιάσουμε όσα κατακτήσαμε τον προηγούμενο χρόνο. Και πραγματικά αυτό το νοερό ταξίδι στο χρόνο μας φάνηκε μοναδικό!


Team Growth

Το πρώτο μας milestone ήταν η ανάπτυξη της ομάδας μας! Νέα μέλη, φρέσκες προοπτικές και ένα κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας που πάντα μόνο βελτιώνει τις συνθήκες.

Digital Transformation

Ακολουθώντας τις προσταγές της εποχής, μεταβήκαμε απρόσκοπτα σε μια fully digital οργάνωση. Γεγονός που βελτίωσε την απόδοσή μας, καθώς με αυτό το τρόπο μειώθηκε ο χρόνος ανταπόκρισης και διαδικασιών.

Με τα 2 αυτά ορόσημά μας, το βλέμμα μας εστίασε πιο εύκολα στους στόχους μας και καταφέραμε να κατακτήσουμε πολλά περισσότερα!

Innovative Serious Games

Εισαγάγαμε καινούργια συναρπαστικά παιχνίδια στις εκπαιδεύσεις μας. Οι συμμετέχοντες χάθηκαν στη μετάφραση, ταξίδεψαν σε άλλους πλανήτες και αγωνίστηκαν να βγουν από λαβύρινθους! Παραμένουμε πιστοί σε αυτό που πιστεύουμε: η γνώση αφομοιώνεται καλύτερα όταν ο τρόπος μάθησης είναι διαδραστικός και διασκεδαστικός. Και οι συμπεριφορές αλλάζουν μόνο όταν υπάρχει κλίμα συναισθηματικής ασφάλειας.

Tailor-Made Training

Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει τις δικές του ανάγκες. Έχοντας στο μυαλό μας ακριβώς αυτό,  σχεδιάσαμε τα πιο εξατομικευμένα και αποτελεσματικά προγράμματα εκπαίδευσης, καλύπτοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.

Clientele Growth & Partnerships Strengthened

Όχι μόνο αναπτύξαμε τη βάση των πελατών μας, αλλά καλλιεργήσαμε επίσης τις υπάρχουσες συνεργασίες μας, ενισχύοντας τους ισχυρούς δεσμούς που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε θερμά όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Net Promoter Score & Testimonials

Η δέσμευσή μας για ύψιστης ποιότητας υπηρεσίες είχε πραγματικά θετικό αντίκτυπο στους πελάτες μας. Τα ερωτηματολόγια αξιολόγησης που απάντησαν οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιήσαμε μέσα στο 2023 έφεραν το Net Promoter Score των υπηρεσιών μας στο 76, κάτι που θεωρείται excellent! Τόσο σε επίπεδο κλάδου (L&D), όσο και στο πεδίο της εξειδίκευσής μας (Soft Skills training programs). Ένα ποσοστό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κινητοποιεί για ακόμη μεγαλύτερο score!

Και επειδή δεν αποτυπώνονται όλες οι εντυπώσεις με νούμερα, παραθέτουμε κάποια από τα testimonials συμμετεχόντων μέσα στο 2023:

“Οι άνθρωποι της Game Τree κατέχουν πολύ καλά το αντικείμενο τους. Με ευαίσθητο και δομημένο τρόπο μπορούν να μεταδώσουν πρακτική γνώση που σε μεταβάλλει ήσυχα. Μεταβολή που σέβεται την ιδιοπροσωπεία και φανερώνει τη δυναμική και την ομορφιά της συνύπαρξης.”

“Το πρόγραμμα μου έδωσε ώθηση να δοκιμάσω νέες τεχνικές. Είναι ωραίο να σου δείχνει κάποιος το “πώς”, ώστε να βελτιώνεσαι. Απέκτησα γνώσεις που δε γνώριζα ούτε σε επίπεδο θεωρίας. Εξαιρετική η μεταδοτικότητα των εκπαιδευτών.”

Ένα από τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει. Σύγχρονο με διαδραστικότητα που σε καμία περίπτωση δε σε άφηνε αδιάφορο. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Game Τree.

Είχα την τύχη να συμμετάσχω στο πρόγραμμα εκπαίδευσης σχετικό με την Ενσυναίσθηση. Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου. Τόσο το θέμα του προγράμματος όσο οι εισηγητές και οι συμμετέχοντες δημιούργησαν τις συνθήκες εκείνες που οδήγησαν σε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. Εξαιρετική και ολοκληρωμένη από κάθε άποψη! Άφθονη διάδραση, πολύ χιούμορ, ζωηρή συμμετοχή, έντονο συναίσθημα και μάθηση μαζί! Απλά τέλειο!

Έχοντας παρακολουθήσει και άλλα αντίστοιχα σεμινάρια, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ό,τι πιο βοηθητικό έχω παρακολουθήσει και πιο κοντά στις ανάγκες μου σαν εκπαιδεύτρια ενηλίκων! Κάνοντας πριν την έναρξη του προγράμματος μια ανάλυση για το τι πραγματικά χρειαζόμαστε, το έκανε να είναι προσαρμοσμένο ακριβώς πάνω στις ανάγκες μας χωρίς να μένει στο “θεωρητικό” κομμάτι και στην στείρα εισήγηση. Ο βιωματικός τρόπος εκμάθησης και η δυναμική  της ομάδας ήταν κάτι πολύ δυνατό σαν εμπειρία, που δημιούργησαν ένα κλίμα ώστε κανένας από την ομάδα μας να μην θέλει να τελειώσει το πρόγραμμα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους εκπαιδευτές. Οι εκπαιδευτές της Game Tree με την ηρεμία, τις γνώσεις, το χαμόγελο και την πάντα βοηθητική και παρακινητική  στάση ήταν ένα επιπλέον asset του προγράμματος αυτού!

Κλείνοντας

Είμαστε υπερήφανοι για όσα κατακτήσαμε τη χρονιά που πέρασε. Η δύναμη της ομαδικότητας και της συνεργασίας, η αποτελεσματική οργάνωση, οι καινοτόμες ιδέες και η προσήλωση σε ένα κοινό στόχο πάντα φέρνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Μεταφέρουμε τη δυναμική των επιτευγμάτων μας στο νέο έτος και συνεχίζουμε με την ίδια θέρμη για ακόμη περισσότερες κατακτήσεις!


Στην Game Tree, προσφέρουμε εμπειρίες μάθησης πέρα από το συνηθισμένο.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε customized προγράμματα εκπαίδευσης για στελέχη επιχειρήσεων, αξιοποιώντας τη βιωματική μάθηση και το εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σας αρέσουν οι εκπαιδευτικές λύσεις μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περισσότερα

    Τι θα βρείτε εδώ

    Αρθρογραφία που έχει δημιουργήσει η ομάδα της Game Tree και νέα από τη δραστηριότητα μας και τον χώρο της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης και του πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

    Κατηγορίες