Η ιστορία μας

GameTree > Σχετικά > Η ιστορία μας

 

Στην Game Tree θέλουμε να προσφέρουμε εμπειρίες μάθησης πέρα από το συνηθισμένο. 

Να αισθάνεστε ασφαλείς, όταν μας επιλέγετε για συνεργάτη σας στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού σας. Να είστε ήρεμοι και χαρούμενοι, όταν σκέφτεστε την εταιρεία μας. 

Και εμπνευσμένοι να απελευθερώσετε τις “υπερδυνάμεις” σας. 

Oραματιστήκαμε τη δημιουργία της Game Tree, ορμώμενοι από το προσωπικό βίωμά μας. Έχοντας νιώσει, τόσο τη δύναμη μιας αποτελεσματικής εκπαιδευτικής εμπειρίας, όσο και την αξία της σύγχρονης εκπαιδευτικής μεθοδολογίας, αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη κάτι διαφορετικό στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων στις κοινωνικές δεξιότητες. 

Μια εταιρεία που θα βοηθά τους  ανθρώπους να ανακαλύπτουν τις αληθινές δυνατότητές τους. Και που θα τους εμπνέει να τις αξιοποιούν για να είναι οι ίδιοι, αλλά και οι γύρω τους, καλά. Να ζουν με ευημερία, θετικότητα και τόλμη.

Έτσι, γεννήθηκε η Game Tree. “Game” διότι τα παιχνίδια είναι μια από τις εκπαιδευτικές τεχνικές στις οποίες πιστεύουμε πολύ. “Tree” διότι έχουμε στιβαρό κορμό και ευέλικτα κλαδιά, που προσφέρουν φιλοξενία, καταφύγιο και ανάσα σε όσους αναζητούν μαθησιακές εμπειρίες με νόημα και θετική επίδραση.

Στην Game Tree δίνουμε μεγάλη έμφαση στις πραγματικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για εταιρεία ή για φυσικό πρόσωπο. Επενδύουμε σημαντικό χρόνο συζητώντας μαζί τους, δημιουργούμε custom-made εκπαιδευτικά υλικά και σχεδιάζουμε εκπαιδευτικές παρεμβάσεις με συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Πιστεύουμε βαθιά στη συνεχή αυτο-ανάπτυξη του ανθρώπου και γνωρίζουμε πως αυτή η διαδρομή γίνεται πιο εύκολη, όταν υπάρχει κάποιος δίπλα σου. Χαιρόμαστε πολύ όταν υποστηρίζουμε και ενδυναμώνουμε τους πελάτες μας να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις αυτής της διαδρομής. 

Ανυπομονούμε να γνωριστούμε καλύτερα.

Ντόρα Αγγελοπούλου
Founder

Όραμα

 

Να είμαστε η πρώτη επιλογή των εταιρειών και των ατόμων που αναζητούν μια ξεχωριστή, ουσιαστική και αποτελεσματική εμπειρία μάθησης που απελευθερώνει πρωτόγνωρες δυνατότητες.

Αποστολή

 

Να προσφέρουμε μαθησιακές λύσεις με αληθινή αξία που ενισχύουν τους επιχειρησιακούς στόχους των πελατών μας και συμβάλλουν στην επαγγελματική και προσωπική ευημερία των συμμετεχόντων στις δράσεις μας.

Αξίες

Τιμητική διάκριση

Η εταιρεία μας απέσπασε τιμητική διάκριση για τη συνολική προσφορά στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στο πλαίσιο του Education Festival 2016. Στόχος του καινοτόμου διήμερου festival, το οποίο αποτέλεσε μια πρωτοβουλία της πλατφόρμας αναζήτησης εργασίας Skywalker.gr, ήταν να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις εκπαιδευτικές πρακτικές που προσδίδουν αξία στο άτομο και στην κοινωνία.