Η ιστορία μας

GameTree > Σχετικά > Η ιστορία μας

Προσφέρουμε εμπειρίες μάθησης πέρα από το συνηθισμένο

Θέλουμε να αισθάνεστε ασφαλείς και χαρούμενοι όταν μας επιλέγετε για συνεργάτη στην εκπαίδευση & ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού σας

Oραματιστήκαμε τη δημιουργία της Game Tree, ορμώμενοι από το προσωπικό βίωμά μας. Έχοντας νιώσει, τόσο τη δύναμη μιας αποτελεσματικής εκπαιδευτικής εμπειρίας, όσο και την αξία της σύγχρονης εκπαιδευτικής μεθοδολογίας, αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη κάτι διαφορετικό στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων στις κοινωνικές δεξιότητες. 

Μια εταιρεία που θα βοηθά τους  ανθρώπους να ανακαλύπτουν τις αληθινές δυνατότητές τους. Και που θα τους εμπνέει να τις αξιοποιούν για να είναι οι ίδιοι, αλλά και οι γύρω τους, καλά. Να ζουν με ευημερία, θετικότητα και τόλμη.

Έτσι, γεννήθηκε η Game Tree. “Game” διότι τα παιχνίδια είναι μια από τις εκπαιδευτικές τεχνικές στις οποίες πιστεύουμε πολύ. “Tree” διότι έχουμε στιβαρό κορμό και ευέλικτα κλαδιά, που προσφέρουν φιλοξενία, καταφύγιο και ανάσα σε όσους αναζητούν μαθησιακές εμπειρίες με νόημα και θετική επίδραση.

Στην Game Tree δίνουμε μεγάλη έμφαση στις πραγματικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για εταιρεία ή για φυσικό πρόσωπο. Επενδύουμε σημαντικό χρόνο συζητώντας μαζί τους, δημιουργούμε custom-made εκπαιδευτικά υλικά και σχεδιάζουμε εκπαιδευτικές παρεμβάσεις με συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Πιστεύουμε βαθιά στη συνεχή αυτο-ανάπτυξη του ανθρώπου και γνωρίζουμε πως αυτή η διαδρομή γίνεται πιο εύκολη, όταν υπάρχει κάποιος δίπλα σου. Χαιρόμαστε πολύ όταν υποστηρίζουμε και ενδυναμώνουμε τους πελάτες μας να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις αυτής της διαδρομής. 

Ανυπομονούμε να γνωριστούμε καλύτερα.

Ντόρα Αγγελοπούλου
Founder

Όραμα

 

Να αναδείξουμε τις κοινωνικές δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού ως την πρωταρχική κινητήρια δύναμη της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.

Αποστολή

 

Να παρέχουμε καινοτόμες μαθησιακές λύσεις σε θέματα soft skills, με μετρήσιμη αξία, οι οποίες θα επιταχύνουν τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας και θα ενισχύουν την επαγγελματική και προσωπική ευημερία των συμμετεχόντων στις ενέργειές μας, απελευθερώνοντας πρωτόγνωρες δυνατότητες.

Αξίες

Οι 6 διαφορές μας

Εμπειρία

Τα κοντέρ μας έχουν καταγράψει χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης ενηλίκων σε θέματα ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων και έχουμε βραβευτεί για το έργο μας.

Συνεχής εξέλιξη

Συνεχώς αναζητούμε τις πιο ενδιαφέρουσες θεματολογίες και ανακαλύπτουμε τις πιο αξιόπιστες εκπαιδευτικές τεχνικές που απογειώνουν την εκπαιδευτική εμπειρία.

Επιστημονική προσέγγιση

Είμαστε καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι στη σύγχρονη εκπαίδευση ενηλίκων και έχουμε μόνιμη παρουσία στα ελληνικά και διεθνή συνέδρια του πεδίου μας.

Πρωτοτυπία

Γνωρίζουμε τη δύναμη των εκπαιδευτικών παιχνιδιών στην εκπαίδευση ενηλίκων, καθώς και τα μυστικά τους. Η εκπαίδευση στην Game Tree είναι ουσιαστική αλλά και διασκεδαστική.

Επαγγελματισμός

Όσοι έρχονται σε επαφή με την κουλτούρα της Game Tree αντιλαμβάνονται αμέσως ότι εκπέμπουμε σε συχνότητες οικειότητας, ευγένειας, ασφάλειας και σοβαρότητας. Είμαστε προσηλωμένοι στο καθήκον.

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στην Game Tree δεν έχουμε πελάτες – μόνο Συνεργάτες. Πιστεύουμε στη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων και στις αμοιβαία εποικοδομητικές συνδιαλλαγές.

Επαγγελματικές πιστοποιήσεις

στελεχών της Game Tree

Τιμητικές διακρίσεις

Η εταιρεία μας απέσπασε τιμητική διάκριση για τη συνολική προσφορά στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στο πλαίσιο του Education Festival 2016. Στόχος του καινοτόμου διήμερου festival, το οποίο αποτέλεσε μια πρωτοβουλία της πλατφόρμας αναζήτησης εργασίας Skywalker.gr, ήταν να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις εκπαιδευτικές πρακτικές που προσδίδουν αξία στο άτομο και στην κοινωνία.

H Game Tree επιλέχθηκε ως φιναλίστ στα διεθνή βραβεία Learning Technologies Awards, και μάλιστα σε δύο από τις σπουδαιότερες κατηγορίες: Best Learning Technologies Project of the Year & Best Use of Blended Learning. Τα Learning Technologies Awards είναι τα πιο ανεξάρτητα και περιζήτητα βραβεία στον κλάδο L&D και προσελκύουν συμμετοχές από όλον τον κόσμο.

Συμμετοχή σε εκπαιδευτικούς φορείς