Πελάτες

GameTree > Σχετικά > Πελάτες

Έχουμε συνεργαστεί με εταιρείες από όλους τους κλάδους της οικονομίας

Σεβόμαστε τις επιλογές των πελατών μας που δεν επιθυμούν δημοσιότητα, συνεπώς δεν αναφέρονται παρακάτω
AvisGreece
ICTSHellas
Cepal
KRS
BenefitSoftware

Testimonials

 • Εξαιρετικό σεμινάριο απόλυτα επαγγελματικά προσχεδιασμένο και εκτελεσμένο με άψογους εισηγητές διαθέσιμους πριν, μετά και κατά τη διάρκειά του. Το συστήνω με πεποίθηση και ενθουσιασμό!

  Μάνια Κανάκη
  Flowcoaching
 • Αρχή, μέση, τέλος. Υπέροχη δομή και εύρος πληροφορίας. Από τα πιο ευχάριστα και ολοκληρωμένα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει.

  Μανώλης Σκαναβής
  HVAC Consultant, Cool Tek
 • Μια όμορφη βιωματική εμπειρία! Ένα εργαλείο ζωής!

  Αρετή Αθανασίου
  Στέλεχος Cyta Hellas
 • Ήταν ό,τι καλύτερο έχω παρακολουθήσει! Πέρασα υπέροχα και ένιωσα πιο ικανή μέσα από αυτό το σεμινάριο! Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο!

  Ευαγγελία Αρτέμη
  Στέλεχος PDS
 • Η εμπειρία συμμετοχής σε σεμινάρια που διεξάγει η ομάδα του Game tree είναι πέρα από τα τετριμμένα της εκπαίδευσης, γεγονός που τη ξεχωρίζει και τη καθιστά μοναδική! Σου αφήνει την αίσθηση ότι οι καινούργιοι «τόποι» που επισκέπτεσαι μέσω του σεμιναρίου, σε πλουτίζουν από εμπειρία και συναισθήματα, με αποτέλεσμα ο προορισμός της εκπαιδευτικής πορείας να φαντάζει μαγικός! Είναι μόνο κέρδος να βιώσει κανείς αυτή την εναλλακτική ξεχωριστή εκπαίδευση ενηλίκων!

  Εύα Σκαναβή
  Ψυχοπαιδαγωγός – Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής
 • Η ομάδα της Game Tree, μας προσέφερε μια εμπειρία άκρως εποικοδομητική και προσωπικά με ωφέλησε, αφού με βοήθησε να εντοπίσω στοιχεία που οι άλλοι αξιολογούσαν σε εμένα, χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει η ίδια ότι τα κατέχω! Μέσα από ένα διασκεδαστικό μουσικό παιχνίδι, ήμουν σε θέση να κατανοήσω τί είναι οι κοινωνικές δεξιότητες, ποιες από αυτές και σε τι βαθμό τις κατέχω, πώς μπορώ να τις αναπτύξω, πώς επηρεάζουν τη θέσπιση αλλά και την επίτευξη των στόχων μου και πού βρίσκομαι σήμερα σε σχέση με αυτά που θα ήθελα ή είμαι ικανή να κάνω! Είμαι ευτυχής που συμμετείχα!

  Δήμητρα Γιαννάκη
  Business Consultant at Ophthalmologist Clinic
 • Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα όλη την ομάδα των δεκαπέντε-είκοσι ατόμων να συμμετέχει ενεργά και να αρνούνται να περάσουν στο προβλεπόμενο διάλειμμα! Όλα τα σεμινάρια ήταν άρτια δομημένα, με διακριτές ενότητες οι οποίες κάλυπταν όλο το φάσμα της υπο εξέταση ύλης. Είναι γνώστες του αντικειμένου, με μεταδοτικότητα, θετική ψυχολογία και σαφή προσανατολισμό στη σωστή εκπαίδευση, μέσω βιωματικής μάθησης και διαδραστικών παιχνιδιών! Και όσο και αν φαινόταν παράξενο, αυτού του είδους η εκπαίδευση είναι που έκανε τη διαφορά!

  Αλέξανδρος Κοξαράς
  Senior Officer/Διαχείριση Εμπλοκών, Τράπεζα Πειραιώς
 • Διάδραση, σεβασμός στους συμμετέχοντες, οικειοθελής συμμετοχή, τάση για ενδοσκόπηση και αναζήτηση του νέου και καινοτόμου. Φεύγοντας από την εκπαιδευτική δραστηριότητα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προβληματισθείς για πολλά που θεωρούσες αυτονόητα και θα μπεις στη διαδικασία να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, που πολύ πιθανόν δεν ήθελες να προσεγγίσεις. Είναι όντως μια εμπειρία ζωής. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία στο μέλλον να παρευρεθώ σε κάποια από τις καινοτόμες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα δημιουργήσει.

  Κώστας Σταυρόπουλος
  Learning Consultant Τράπεζα Πειραιώς
 • Έχοντας μια δεκαετία στον χώρο και περνώντας μέσα από πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, μπορώ να πω ότι όντως η ομάδα αυτή περιγράφει την έννοια της διαφοροποίησης στη μάθηση.

  Συμμετέχων σε 7ήμερο πρόγραμμα Induction
  Οικονομικός Σύμβουλος
 • Όλο το εργαστήριο ήταν ένα εξαιρετικό state of the art, δεμένο, ουσιαστικό και ικανό να μας εμπνεύσει και να μας θυμίσει οτι ο εκπαίδευτής πρέπει πάνω απο όλα να είναι άνθρωπος. Ενδιαφέρον, σεβασμός και εμπιστοσύνη, μερικές μόνο απο τις αρετές των εκπαιδευτών της Game Tree, που καθιστούν το σεμινάριο αυτό απαραίτητο για νεότερους ή και πιο έμπειρους εκπαιδευτές.

  Μαρία Σαριδάκη
  Ερευνήτρια του Εργαστηρίου Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Ήταν μια θαυμάσια εμπειρία. Είναι η πρώτη φορά που πήρα τόσα χρηστικά εργαλεία που τα έβαλα αμέσως σε εφαρμογή, πριν ακόμα ολοκληρωθεί όλο το σεμινάριο. Νιωθω πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη όσον αφορά την εκπαιδευτική εργασία μου με ενηλίκους. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Νίκος Μπακόπουλος
  Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης
 • Εξαιρετικοί εισηγητές, δημιούργησαν αμέσως ωραίο κλίμα στην ομάδα. Πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα “παιχνίδια” που χρησιμοποιήθηκαν για βιωματική μάθηση. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε να διοργανωθούν πολλά ακόμη τέτοια σεμινάρια!

  Ανώνυμη αξιολόγηση
  Σεμινάριο Διαχείρισης Χρόνου
 • Η πιο παραγωγική εκπαιδευτική εμπειρία που θυμάμαι να έχω ζήσει. Τόσο το περιεχόμενο όσο και η μεταδοτικότητα βοήθησαν στην αίσθηση πληρότητας μετά την εκπαίδευση. Θα σύστηνα την εκπαίδευση ανεπιφύλακτα.

  Ανώνυμη αξιολόγηση
  Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους
 • Πολυ ουσιαστικό και περιεκτικό σεμινάριο. Αυτοβελτίωση. Ευχαριστούμε!

  Μ.Γ.
  Υπεύθυνη Εκπαίδευσης
 • Τα θέματα και η συζήτηση που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, ήταν ιδιαίτερα καινοτόμα. Οι εισηγητές μας Ντόρα και Μάνος κράτησαν ενεργό το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή μας σε άριστο επίπεδο, ανεξάρτητα από την ανάπτυξη του προγράμματος σε απογευματινές ώρες. Προτείνω να συνεχίσει η υλοποίηση του σε απογευματινές ώρες, καθώς οι συμμετέχοντες μπορούν να αντιληφθούν την αξία του, ως προς την βελτίωση διάθεσης, αντιμετώπισης θεμάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, προτεραιοτήτων που θέτουν. Συστήνω να κλείσετε θέση!

  Γιώργος Βαρδαλάς
  Στέλεχος Εκπαίδευσης Τράπεζας Πειραιώς
 • Εξαιρετικό σεμινάριο, άμεσα αξιοποιήσιμο σε προσωπικό αλλα και επαγγελματικό επίπεδο. Η άσκηση προσομοίωσης ήταν εξαιρετική!

  Χ.Κ.
  Στέλεχος Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών
 • Έχω ενημερώσει φίλους και συναδέλφους για το σεμινάριο που παρακολούθησα γιατί έμεινα πλήρως ικανοποιημένη. Ηταν πέρα από τις προσδοκίες μου και αισθάνομαι ευτυχής που γνώρισα την ομάδα σας. Η προσέγγιση του θέματος με βοήθησε και ανατρέχω στο υλικό που δόθηκε προκειμένου η θεωρία να γίνει πράξη. Και πάλι ευχαριστώ για τη συνεργασία. Περιμένω νέα σας για επόμενο σεμινάριο.

  Μαρία Τοπούλου
  Δημόσιος Υπάλληλος
 • Επιτέλους τα σεμινάρια άλλαξαν μορφή και έγιναν διαδραστικά 

  Α.Ν.
  Μηχανικός Παραγωγής Έργων
 • Συναρπαστικό – Μεταδοτικό – Άξιζε 

  Χ.Ρ.
  Διεύθυνση HR
 • Πρόσφατα μου δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσω το σεμινάριο απ την ομάδα του Game Tree και συγκεκριμένα με την Κα Ντόρα Αγγελοπούλου. Αυτό που το κάνει διαφορετικό είναι η διαδραστικότητα και η ενεργή συμμετοχή των ατόμων που παρακολουθούν όπου μέσα από παιχνίδι σου δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθείς με εναν ιδιαίτερο τρόπο τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση στον τρόπο που λειτουργούσες μέχρι σήμερα. 

  Δημήτρης Σ.
  Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Betshop.gr
 • Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό και καθόλου κουραστικό. Ελπίζω να επαναληφθεί άμεσα.

  Σταύρος Μπρισμπέος
  Στέλεχος KRS Group
 • Θα σύστηνα σίγουρα το πρόγραμμα σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση εξωτερικών πελατών, αλλά κυρίως να τονώσουν το ομαδικό κλίμα στην εργασία τους.

  Χριστίνα Μπουγιούκου
  Business Consultant
 • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει την εκπαίδευση και γνώση για να ανταποκριθεί ο οποιοσδήποτε σε όλες τις προκλήσεις στο εργασιακό του περιβάλλον.

  Χ.Κ.
  Στέλεχος AVIS
 • Μια ευχάριστη παρέα που σε κάνει να σκέφτεσαι και να βελτιώνεσαι. Πραγματικά ευχάριστο και δημιουργικό σεμινάριο.

  Σ.Σ.
  Στέλεχος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
 • Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα. Όλη η δουλειά είναι από καρδιάς και φαίνεται στο αποτέλεσμα.

  Γεωργία Παπακωνσταντίνου
  Στέλεχος Benefit Software
 • The benefit of this seminar goes beyond having extra tools to deal with difficult situations. For me, the main gain was being able to see the company increase its common ground, its understanding of each other and gaining a new sense of what can be achieved together.

  Senior Executive
  Leadership training program
 • Deeply stimulating! Very ‘fresh’ and to the point. Requires a lot of personal involvement leaving you full with new concepts to comprehend and tasks you want to implement in your daily working life

  Senior Executive
  Leadership training program
 • I would definitely recommend this training to anyone who has any team work. It is both fundamentally important and delivered in the best possible way so that in the end I felt that I ‘own’ what I learnt.

  Senior Executive
  Leadership training program
 • Ανεπιφύλακτα, η γνώση και η ικανότητα αποκτάται με κόπο. Όταν όμως γίνονται τέτοια σεμινάρια, τότε αποκτάς τον τρόπο χωρίς τον κόπο.

  Ν.O.
  Στέλεχος PDS
 • Θα πρότεινα το συγκεκριμένο σεμινάριο τόσο σε νέους εκπαιδευτές ενηλίκων όσο και σε έμπειρους για την καινοτομία του και την πληθώρα των γνώσεων που μπορεί κανείς να αποκομίσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

  Τ.Ε.
  Στέλεχος PDS
 • Εξαιρετική προσέγγιση, δημιουργικός λόγος, άρτιος ο συντονισμός. Ευχαριστούμε πολύ.

  Ανώνυμη αξιολόγηση
  Στέλεχος πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας
 • Ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό σεμινάριο που κύλησε πολύ γρήγορα και ευχάριστα! Ταυτόχρονα εποικοδομητικό γιατί μας τόνισε όλα τα κύρια σημεία που πολλές φορές κάνουμε και ασυναίσθητα σε μια τηλεφωνική επικοινωνία. Το πιο impactful βέβαια ήταν η διαχείριση αντιρρήσεων στην τηλεφωνική επικοινωνία και εναλλακτικές που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Ευχαριστούμε πολύ!

   

   

  Ανώνυμη αξιολόγηση
  Στέλεχος πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας
 • Είχα την τύχη να συμμετάσχω στο πρόγραμμα εκπαίδευσης σχετικό με την Ενσυναίσθηση. Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου. Τόσο το θέμα του προγράμματος όσο οι εκπαιδευτές και οι συμμετέχοντες δημιούργησαν τις συνθήκες εκείνες που οδήγησαν σε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. Εξαιρετική και ολοκληρωμένη από κάθε άποψη! Άφθονη διάδραση, πολύ χιούμορ, ζωηρή συμμετοχή, έντονο συναίσθημα και μάθηση μαζί! Απλά τέλειο!
   
  Δ.Κ.
  Στέλεχος Mondelez Hellas S.A.
 • I believe it is necessary for all employees to attend this workshop. It is a great tool to improve behavior and change intentions to the working environment, avoiding or diminishing at least all those obstacles that makes the working life inoperative. Very useful also in private/personal life. It is quite a unique and interesting seminar and an area that very rarely the companies and employees experience, pay attention to, and look into further improving their skills.

  Ανώνυμη αξιολόγηση
  Στέλεχος Thenamaris
 • Το πρόγραμμα μου έδωσε ώθηση να δοκιμάσω νέες τεχνικές. Είναι ωραίο να σου δείχνει κάποιος το “πώς”, ώστε να βελτιώνεσαι. Απέκτησα γνώσεις που δε γνώριζα ούτε σε επίπεδο θεωρίας. Εξαιρετική η μεταδοτικότητα των εκπαιδευτών.

  Π.Ρ.
  Στέλεχος ΑΒ Βασιλόπουλος
 • Οι άνθρωποι της Game Τree κατέχουν πολύ καλά το αντικείμενο τους. Με ευαίσθητο και δομημένο τρόπο μπορούν να μεταδώσουν πρακτική γνώση που σε μεταβάλλει ήσυχα. Μεταβολή που σέβεται την ιδιοπροσωπεία και φανερώνει τη δυναμική και την ομορφιά της συνύπαρξης.

  Α.Μ.
  Στέλεχος ΑΒ Βασιλόπουλος
 • Το εκπαιδευτικό σεμινάριο ήταν πολύ καλά δομημένο. Ευνοούσε την ενεργή συμμετοχή όλων των εκπαιδευομένων, προσέγγισε τη θεματολογία πολυπλεύρως, και βασιζόταν πάνω σε επιστημονικές μελέτες και έρευνες. Έκανε χρήση ποικίλων μέσων επικοινωνίας και διαδραστικότητας, με αποτέλεσμα να είναι πιο παραστατικά τα αποτελέσματα και τα θέματα που έθιγε σε κάθε ενότητα. Δε θα άλλαζα κάτι στο περιεχόμενο ή στον τρόπο διδασκαλίας.

  Ανώνυμη αξιολόγηση
  Στέλεχος χρηματοπιστωτικής εταιρείας