Γνωριμία με το Game Tree

Στην Game Tree σχεδιάζουμε και διεξάγουμε σεμινάρια και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων (τα λεγόμενα soft ή social skills) στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Είμαστε μια ομάδα καταρτισμένων και έμπειρων εκπαιδευτών ενηλίκων. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την ορθή προσέγγιση και εφαρμογή εκπαιδευτικών μεθόδων και τρέφουμε ανεξάντλητο θαυμασμό προς τους ανθρώπους και τις ικανότητές τους.

Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε, αφενός να ανακαλύψετε και να ενδυναμώσετε τα δυνατά σας προσωπικά χαρακτηριστικά και αφετέρου να επεξεργαστείτε τα περιθώρια βελτίωσής σας. Όπως έχει πει και ο θρυλικός προπονητής John Wooden (1910-2010), “Αυτό που μετράει είναι τι μπορούμε να μάθουμε όταν τα ξέρουμε όλα”…

Πατήστε στο Meet Game Tree για να δείτε ή και να κατεβάσετε την εταιρική παρουσίασή μας.

Τιμητική Διάκριση

Η εταιρεία μας απέσπασε τιμητική διάκριση για τη συνολική προσφορά στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στο πλαίσιο του Education Festival 2016.

Στόχος του καινοτόμου διήμερου festival, το οποίο αποτέλεσε μια πρωτοβουλία της ιστοσελίδας αναζήτησης εργασίας Skywalker.gr, ήταν να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις εκπαιδευτικές πρακτικές και πρωτοβουλίες που προσδίδουν αξία στο άτομο και στην κοινωνία.

Η απονομή των Βραβείων έγινε σε ειδική τελετή στις 11 Σεπτεμβρίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

edfestawards

Ποιοι είμαστε

Δουλεύουμε ασταμάτητα και με μεράκι για να παρέχουμε την ποιοτικότερη εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων.

6 Λόγοι για να μας επιλέξετε

1

Η εμπειρία μας

Τα κοντέρ μας έχουν καταγράψει χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης ενηλίκων σε θέματα ανάπτυξης κοινωνικών ικανοτήτων και έχουμε βραβευτεί για το έργο μας!

2

Η συνεχής εξέλιξή μας

Συνεχώς αναζητούμε τις πιο ενδιαφέρουσες θεματολογίες και ανακαλύπτουμε τις πιο αξιόπιστες εκπαιδευτικές τεχνικές που απογειώνουν την εκπαιδευτική εμπειρία!

3

Η επιστημονική μας προσέγγιση

Είμαστε καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι στη σύγχρονη εκπαίδευση ενηλίκων και έχουμε μόνιμη παρουσία στα ελληνικά και διεθνή συνέδρια του πεδίου μας!

4

Τα παιχνίδια μας

Γνωρίζουμε τη δύναμη των εκπαιδευτικών παιχνιδιών στην εκπαίδευση ενηλίκων, καθώς και τα μυστικά τους. Η εκπαίδευση στο Game Tree είναι ουσιαστική αλλά και διασκεδαστική!

5

Ο επαγγελματισμός μας

Όσοι έρχονται σε επαφή με την κουλτούρα του Game Tree αντιλαμβάνονται αμέσως ότι εκπέμπουμε σε συχνότητες οικειότητας, ευγένειας, ασφάλειας και σοβαρότητας. Είμαστε προσηλωμένοι στο καθήκον!

6

Οι σχέσεις συνεργασίας μας

Στο Game Tree δεν έχουμε πελάτες – μόνο Συνεργάτες. Πιστεύουμε στη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων και ξέρουμε ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται όταν οι σχέσεις είναι αμοιβαία εποικοδομητικές!

Είπαν για εμάς

 • Ένα από τα ελάχιστα εκπαιδευτικά προγράμματα με αντικείμενο τις ανθρώπινες συμπεριφορές που άξιζε τον χρόνο του.  
  Συμμετέχων σε 7ήμερο πρόγραμμα InductionΟικονομικός Σύμβουλος
 • Ευχαριστώ που φεύγοντας από την εκπαίδευση έμαθα πώς να γίνω καλύτερη!  
  Συμμετέχουσα σε 7ήμερο πρόγραμμα InductionΟικονομικός Σύμβουλος
 • Έχοντας μια δεκαετία στον χώρο και περνώντας μέσα από πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, μπορώ να πω ότι όντως η ομάδα αυτή περιγράφει την έννοια της διαφοροποίσης στη μάθηση.  
  Συμμετέχων σε 7ήμερο πρόγραμμα InductionΟικονομικός Σύμβουλος
 • Όλο το εργαστήριο ήταν ένα εξαιρετικό state of the art, δεμένο, ουσιαστικό και ικανό να μας εμπνεύσει και να μας θυμίσει οτι ο εκπαίδευτής πρέπει πάνω απο όλα να είναι άνθρωπος. Ενδιαφέρον, σεβασμός και εμπιστοσύνη, μερικές μόνο απο τις αρετές των εκπαιδευτών της Game Tree, που καθιστούν το σεμινάριο αυτό απαραίτητο για νεότερους ή και πιο έμπειρους εκπαιδευτές.
  Μαρία ΣαριδάκηΕρευνήτρια του Εργαστηρίου Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Ήταν μια θαυμάσια εμπειρία. Είναι η πρώτη φορά που πήρα τόσα χρηστικά εργαλεία που τα έβαλα αμέσως σε εφαρμογή, πριν ακόμα ολοκληρωθεί όλο το σεμινάριο. Νιωθω πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη όσον αφορά την εκπαιδευτική εργασία μου με ενηλίκους. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
  Νίκος ΜπακόπουλοςΣύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης
 • Εξαιρετικό σεμινάριο απόλυτα επαγγελματικά προσχεδιασμένο και εκτελεσμένο με άψογους εισηγητές διαθέσιμους πριν, μετά και κατά τη διάρκειά του. Το συστήνω με πεποίθηση και ενθουσιασμό!
  Μάνια ΚανάκηFlowcoaching
 • Εξαιρετικοί εισηγητές, δημιούργησαν αμέσως ωραίο κλίμα στην ομάδα. Πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα "παιχνίδια" που χρησιμοποιήθηκαν για βιωματική μάθηση. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε να διοργανωθούν πολλά ακόμη τέτοια σεμινάρια!
  Ανώνυμη αξιολόγησησε σεμινάριο Διαχείρισης Χρόνου
 • Η πιο παραγωγική εκπαιδευτική εμπειρία που θυμάμαι να έχω ζήσει. Τόσο το περιεχόμενο όσο και η μεταδοτικότητα βοήθησαν στην αίσθηση πληρότητας μετά την εκπαίδευση. Θα σύστηνα την εκπαίδευση ανεπιφύλακτα.
  Ανώνυμη αξιολόγησησε σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους
 • Πολυ ουσιαστικό και περιεκτικό σεμινάριο. Αυτοβελτίωση. Ευχαριστούμε!
  Μ.Γ. Υπεύθυνη Εκπαίδευσης
 • Τα θέματα και η συζήτηση που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, ήταν ιδιαίτερα καινοτόμα. Οι εισηγητές μας Ντόρα και Μάνος κράτησαν ενεργό το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή μας σε άριστο επίπεδο, ανεξάρτητα από την ανάπτυξη του προγράμματος σε απογευματινές ώρες. Προτείνω να συνεχίσει η υλοποίηση του σε απογευματινές ώρες, καθώς οι συμμετέχοντες μπορούν να αντιληφθούν την αξία του, ως προς την βελτίωση διάθεσης, αντιμετώπισης θεμάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, προτεραιοτήτων που θέτουν. Συστήνω να κλείσετε θέση!  
  Γιώργος ΒαρδαλάςΣτέλεχος Εκπαίδευσης Τράπεζας Πειραιώς
 • Εξαιρετικό σεμινάριο, άμεσα αξιοποιήσιμο σε προσωπικό αλλα και επαγγελματικό επίπεδο. Η άσκηση προσομοίωσης ήταν εξαιρετική!
  Χ.Κ. Στέλεχος εταιρείας Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών
 • Έχω ενημερώσει φίλους και συναδέλφους για το σεμινάριο που παρακολούθησα γιατί έμεινα πλήρως ικανοποιημένη. Ηταν πέρα από τις προσδοκίες μου και αισθάνομαι ευτυχής που γνώρισα την ομάδα σας. Η προσέγγιση του θέματος με βοήθησε και ανατρέχω στο υλικό που δόθηκε προκειμένου η θεωρία να γίνει πράξη. Και πάλι ευχαριστώ για τη συνεργασία. Περιμένω νέα σας για επόμενο σεμινάριο.
  Μαρία Τοπούλου Δημόσιος Υπάλληλος
 • Επιτέλους τα σεμινάρια άλλαξαν μορφή και έγιναν διαδραστικά   
  Α.Ν.Μηχανικός Παραγωγής Έργων σε βιομηχανική μονάδα
 • Συναρπαστικό – Μεταδοτικό – Άξιζε   
  Χ.Ρ.Στέλεχος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικου
 • Μια όμορφη βιωματική εμπειρία! Ένα εργαλείο ζωής!  
  Ε.Α.Στέλεχος Διεύθυνσης Εκπαίδευσης
 • Το διαδραστικό ύφος του σεμιναρίου και η παρουσία της Ντόρας μας έκαναν από νωρίς να καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα συνηθισμένο σεμινάριο. Με εύστοχα παραδείγματα και με τη δική μας ενεργητική συμμετοχή, γνωρίσαμε καινούρια εργαλεία και μεθόδους, γρήγορα αξιοποιήσιμα στην επαγγελματική μας καθημερινότητα..και όχι μόνο! 
  Έφη Τσ., Αλέξανδρος Π.Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, Betshop.gr
 • Πρόσφατα μου δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσω το σεμινάριο απ την ομάδα του Game Tree και συγκεκριμένα με την Κα Ντόρα Αγγελοπούλου. Αυτό που το κάνει διαφορετικό είναι η διαδραστικότητα και η ενεργή συμμετοχή των ατόμων που παρακολουθούν όπου μέσα από παιχνίδι σου δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθείς με εναν ιδιαίτερο τρόπο τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση στον τρόπο που λειτουργούσες μέχρι σήμερα. 
  Δημήτρης Σ.Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, Betshop.gr
 • Το σεμινάριο με την Ντόρα είναι από τα πιο διασκεδαστικά και εκείνη η πιο γλυκιά εισηγήτρια. Με την βοήθεια της Ντόρας κατάλαβα πως με κάποιες λέξεις κλειδιά και με ''χαμόγελο'' στην συμπεριφορά, δίνω μια ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες μας και φυσικά κάνω την ζωή μου πιο εύκολη.
  Αμαλια J.Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, Betshop.gr
 • Αρχή, μέση, τέλος. Υπέροχη δομή και εύρος πληροφορίας. Από τα πιο ευχάριστα και ολοκληρωμένα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει.
  Σκαναβής ΜανώληςHVAC Consultant, Cool Tek
 • Μια όμορφη βιωματική εμπειρία! Ένα εργαλείο ζωής!
  Αθανασίου ΑρετήΣτέλεχος Cyta Hellas

Μας εμπιστεύτηκαν

Ανάμεσα στις εταιρείες που έχουν εμπιστευθεί τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας βρίσκονται:

Αλουμίνιον της Ελλάδος | Piraeus Direct Services | Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο | ΑΒ Βασιλόπουλος | Skywalker.gr

 Όμιλος ΑΚΤΟ | Fairplay | ΕΚΔΔΑ  | ICTS HELLAS | CEPALTEDx Panteion University

Avis | Benefit Software | KRS