Η Game Tree στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


Συνεργασία της Game Tree, ως case study, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Η Διοργάνωση

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Game Tree βρέθηκε προσκεκλημένη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΔΑΔ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής του τμήματος Ιωάννης Νικολάου, επιλέγει κάθε χρόνο στο τελευταίο μάθημα των μεταπτυχιακών φοιτητών να παρουσιάζονται χρήσιμες HR ενέργειες και ενδιαφέροντα projects εταιριών, ως case studies.

Σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η συζήτηση, η κριτική αξιολόγηση και τελικά η αλληλεπίδραση και η διάδραση με τους φοιτητές. Η Game Tree, ασφαλώς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τη συγκεκριμένη πρόσκληση, αφού αλληλεπίδραση και διάδραση είναι έννοιες συνώνυμες με τα εκπαιδευτικά της προγράμματα!

Παρουσιάζοντας το success training story της Game Tree 

Φέτος, είχαμε τη χαρά να παρουσιάσουμε την εξαιρετική μας συνεργασία, η οποία μετράει ήδη 4 χρόνια με την KRS. Με κύριο μέλημα την αξία του Learning & Development στην εργασία, η κυρία Ντόρα Αγγελοπούλου (Founder και CEO της εταιρείας μας) και  ο κύριος Κωνσταντίνος Ράικος (Founder και CEO της KRS) αφού έκαναν μια σύντομη παρουσίαση των εταιρειών, μοιράστηκαν με τους φοιτητές την εμπειρία τους, σχετικά με το πώς συνεργάστηκαν για τη δημιουργία ενός e-learning Ιnduction προγράμματος, αποκλειστικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της KRS,  για τα νέα μέλη της ομάδας τους. Παράλληλα, έκαναν λόγο για τα workshops που έχει υλοποιήσει η Game Tree για τους εργαζομένους της KRS. Παραδείγματα αποτελούν τα εξειδικευμένα στα soft skills προγράμματα Συνεργασία & Ομαδικότητα, Εξυπηρέτηση Πελατών, Διαχείριση Χρόνου και Διαχείριση Άγχους.

Ο κύριος Ράικος ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η εταιρεία πριν λίγα χρόνια και επισήμανε την αξία αυτών των εκπαιδεύσεων για το well being και την εξέλιξη των εργαζομένων και τελικά την ανάπτυξη της εταιρείας. Να σημειωθεί ότι ο κύριος Ράικος είναι βαθιά ευαισθητοποιημένος σε θέματα HR, καθώς η KRS είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που καθιέρωσε το 6ωρο με μισθό 8ωρου.

Το case study που επεξεργάστηκαν οι φοιτητές ήταν πώς θα έπρεπε να μοιάζει ένα πρόγραμμα Induction ώστε να συμβάλει σε θέματα διακράτησης προσωπικού, ανάπτυξης κουλτούρας, κλπ. Η κυρία Αγγελοπούλου, ως συντονίστρια της διαδικασίας, ανέπτυξε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους φοιτητές για το πως θα αντιμετώπιζαν τις διάφορες προκλήσεις. Ακούστηκαν φρέσκιες ιδέες και νέες οπτικές, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, αυτά που ήδη πιστεύουμε, ότι η αλληλεπίδραση είναι η ιδανικότερη μέθοδος μάθησης και ότι οι νεότερες γενιές μας δίνουν δύναμη και ελπίδα για θετικές αλλαγές στο HR mindset. Στο τέλος, η κυρία Αγγελοπούλου περιέγραψε την customized λύση που ανέπτυξε η Game Tree για την KRS, που αφορούσε σε ανάπτυξη μιας σειράς από eLearning μαθήματα με άξονα το Onboarding της εταιρείας, καθώς και άλλες δράσεις (ad hoc trainings, κλπ.) που πλαισίωσαν το όλο εγχείρημα.

Κλείνοντας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον καθηγητή κύριο Νικολάου για την εμπιστοσύνη του στην Game Tree και στο έργο της. Η στάση του μας τιμά. Η εταιρεία μας θα στηρίζει πάντα τις δράσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Άλλωστε, η σπίθα για την ιδέα και το όραμα της Game Tree άναψε στα έδρανα του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού!


Στην Game Tree, προσφέρουμε εμπειρίες μάθησης πέρα από το συνηθισμένο.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε customized προγράμματα εκπαίδευσης για στελέχη επιχειρήσεων, αξιοποιώντας τη βιωματική μάθηση και το εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σας αρέσουν οι εκπαιδευτικές λύσεις μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περισσότερα

    Τι θα βρείτε εδώ

    Αρθρογραφία που έχει δημιουργήσει η ομάδα της Game Tree και νέα από τη δραστηριότητα μας και τον χώρο της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης και του πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

    Κατηγορίες