Μια χρονιά με extraordinary εκπαιδευτικές λύσεις


Η πρόσφατη εκπαιδευτική σεζόν της Game Tree που ολοκληρώθηκε αυτό το καλοκαίρι ήταν πραγματικά extraordinary! Ας δούμε τα highlights των εκπαιδευτικών λύσεων της Game Tree.


Φιναλίστ στα Learning Technologies Awards

Μόλις ξεκίνησε η σεζόν το Φθινόπωρο του 2021 είχαμε τη μεγάλη χαρά να βρεθούμε ανάμεσα στους φιναλίστ των πολυπόθητων Learning Technologies Awards και μάλιστα σε δύο από τις σημαντικότερες κατηγορίες:

 • BEST LEARNING TECHNOLOGIES PROJECT OF THE YEAR
 • BEST USE OF BLENDED LEARNING

Τα Learning Technologies Awards είναι τα πιο ανεξάρτητα και περιζήτητα βραβεία στην Ευρώπη στον κλάδο Learning & Development. Θεωρούνται ευρέως ως μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για το Corporate Training παγκοσμίως.

Καθώς ο θεσμός προσελκύει συμμετοχές από όλον τον κόσμο, το διαγωνιστικό επίπεδο ήταν ακραίως υψηλό. Η ανεξάρτητη επιτροπή των 60 εμπειρογνωμόνων εξέτασε τον εντυπωσιακό αριθμό των 400 συμμετοχών στα κριτήρια:

 • ικανοποίηση των επιχειρηματικών στόχων της εταιρείας-πελάτη 
 • υψηλό επιστημονικό υπόβαθρο της εκπαιδευτικής μεθοδολογίας
 • αξιοποίηση μοντέρνων τεχνολογιών
 • αυθεντικότητα
 • καινοτομία
 • διαχείριση προκλήσεων (όπως συνθήκες Covid-19, συμπερίληψη, κ.ά.)
 • παρουσίαση αποτελεσμάτων σε μετρήσιμους δείκτες απόδοσης (KPIs)

H Game Tree αναδείχθηκε ανάμεσα στους καλύτερους δίπλα σε ονόματα-κολοσσούς του παγκόσμιου L&D όπως MetLife, NIIT, VodafoneZiggo, SAS Software, Daimler και Lloyd’s Register.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

185 (!) Tailor-made training sessions

Οι εκπαιδευτικές λύσεις της Game Tree:

 • Βασίζονται σε Training Needs Analysis
 • Είναι tailor-made
 • Συνδυάζουν διαφορετικά μέσα (classroom, online, hybrid, asynchronous)
 • Έχουν Pre & Post training actions
 • Περιλαμβάνουν Experiential Games
 • Εναρμονίζονται με το μοντέλο Kirkpatrick Four Levels® Evaluation

Εταιρείες από όλο το φάσμα της οικονομίας μας εμπιστεύτηκαν, όχι σε μία, ούτε σε δύο … αλλά σε 185 εκπαιδευτικές παρεμβάσεις για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους στα training topics:

 • Customer Care
 • Team Building
 • Time Management
 • Stress Management
 • Negotiations
 • Leadership
 • Coaching
 • Accountability
 • Emotional Intelligence

5 case studies της σεζόν

Σεμινάριο: Sales & Negotiations Skills

Πελάτης: Πολυεθνική εταιρεία-leader του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού κλάδου

Μέθοδος: Classroom & Zoom & Asynchronous

Με εστίαση στην Επικοινωνία, την Εξυπηρέτηση και τις Διαπραγματεύσεις, διαμορφώσαμε customized content σε pre – intra – post training επίπεδο. Αξιοποιήσαμε αληθινά περιστατικά πάνω στα pain points της καθημερινότητας ώστε να ενεργοποιήσουμε το ενδιαφέρον ενός πολύ έμπειρου target group 240 συμμετεχόντων, σε 96 εκπαιδευτικές συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνολικής διάρκειας 300 ωρών.

Σεμινάριο: Leadership & Coaching Skills

Πελάτης: Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Μέθοδος: Zoom & Asynchronous

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν άνθρωποι που αδιάκοπα προσφέρουν ανεκτίμητο έργο στον τομέα της υγείας, ανταποκρινόμενοι σε επείγοντα και πολύπλοκα ιατρικά περιστατικά. Αξιοποιήθηκαν real case scenarios και εκπονήθηκαν ατομικές εργασίες εφαρμογής των εργαλείων leadership και coaching στην πράξη.

Σεμινάριο: Train the Trainer  

Πελάτης: Piraeus Direct Solutions

Μέθοδος: Classroom & Asynchronous

Το πρόγραμμα προσέφερε όλη την εργαλειοθήκη του μοντέρνου Business Trainer, και ταυτόχρονα προετοίμασε πλήρως τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ. Ολοκληρώθηκε με microteachings και personalized ανατροφοδότηση, και ακολούθησαν post training ενέργειες (1:1 Mentoring Sessions).

Σεμινάριο: Management Essentials  

Πελάτης: Motodynamics

Μέθοδος: Hybrid

Το πρόγραμμα κάλυψε θέματα Time Management και Leadership. Υλοποιήθηκε σε hybrid μορφή (ταυτόχρονα δια ζώσης και εξ αποστάσεως εκπαίδευση) παραμένοντας experiential και inclusive καθόλη τη διάρκειά του. Ολοκληρώθηκε με personal assignment σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και follow-up training session.

Σεμινάριο: Time Management  

Πελάτης: ΑΒ Βασιλόπουλος

Μέθοδος: Zoom & Asynchronous

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε με Zoom training sessions και ασύγχρονη μάθηση μέσω Padlet. Κάλυψε όλο το φάσμα της διαχείρισης χρόνου και οργάνωσης εργασιών, προσφέροντας σημαντικές επιγνώσεις αλλά και πρακτικές λύσεις στους συμμετέχοντες, που βαθμολόγησαν το πρόγραμμα με υψηλότατο σκορ ικανοποίησης.

Άλλα σημαντικά έργα της χρονιάς

TRAINING NEEDS ANALYSIS | ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Η Game Tree ανέλαβε με τη μορφή χορηγίας την ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών των εργαζόμενων του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Ένα έργο υψηλών απαιτήσεων που οδήγησε στη συλλογή και ανάλυση εκατοντάδων δεδομένων με κύρια μεθοδολογικά εργαλεία: προσωπικές συνεντεύξεις, focus groups, ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια.

eLEARNING INDUCTION COURSES

Διαμορφώσαμε μαθήματα Onboarding / Induction Training σε μορφή eLearning, καλύπτοντας όλο το εύρος των πληροφοριών που χρειάζεται κάθε νεοεισερχόμενος, δηλαδή: προσανατολισμός στην εταιρεία και την κουλτούρα της, επαγγελματική δεοντολογία, προϊόντα – εφαρμογές – συστήματα, GDPR, φυσική & ψηφιακή ασφάλεια, πρότυπα εξυπηρέτησης & επικοινωνίας, DEI (diversity – equity – inclusion).

UNITED NATIONS – PRACTERA NETWORK

Συμπορευτήκαμε με το πρόγραμμα “United Nations for Sustainable Development Goals” των Ηνωμένων Εθνών, ανταλλάζοντας απόψεις με σπουδαίους ανθρώπους από 6 time zones του πλανήτη, με τη βοήθεια της experiential πλατφόρμας της Practera.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Εκπονήσαμε πρόγραμμα “Training & Development in Practice” σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΟΠΑ. Επιπλέον, εκπαιδεύσαμε στον 8ο κύκλο του Human Resources Management Academy στο πλαίσιο Project Future (Τράπεζας Πειραιώς / ReGeneration).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Διαμορφώσαμε πλήρη e-Books (Ηγεσία, Διαχείριση Άγχους, Συναισθηματική Νοημοσύνη κ.ά.) που προσφέραμε δωρεάν μέσα από το website της Game Tree, καθώς και σύντομα tips και εργαλεία επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης.

Τι ακολουθεί;

Πιστοί στις αξίες μας, θα συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε εκπαιδευτικές λύσεις με άξονα το νέο, το φρέσκο, το καινοτόμο και το ουσιαστικό.

Με επαγγελματική πυξίδα την καλή πρόθεση και την αγάπη προς τον άνθρωπο, θα συνεχίσουμε να είμαστε τίμιοι ως προς τους πελάτες μας, την επιστήμη μας και το επιχειρείν μας, πετυχαίνοντας τους υψηλούς στόχους ποιότητας που θέτουμε.

Η νέα σεζόν που ξεκινά θα είναι γεμάτη με extraordinary training experiences!


Στην Game Tree, προσφέρουμε εμπειρίες μάθησης πέρα από το συνηθισμένο.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε customized προγράμματα εκπαίδευσης για στελέχη επιχειρήσεων, αξιοποιώντας τη βιωματική μάθηση και το εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σας αρέσουν οι εκπαιδευτικές λύσεις μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περισσότερα

  Τι θα βρείτε εδώ

  Αρθρογραφία που έχει δημιουργήσει η ομάδα της Game Tree και νέα από τη δραστηριότητα μας και τον χώρο της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης και του πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

  Κατηγορίες