Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα – preview!

Τον τελευταίο μήνα επικράτησε ησυχία στο blog μας και ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας τον λόγο: New things are on the way! Εργαζόμαστε πυρετωδώς για τη δημιουργία καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πεδίο της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μικρή πρώτη γεύση!

 

The Positive Psychology Project:

Έχετε σκεφτεί πώς μπορεί να συνδυαστεί η ανάπτυξη κοινωνικών ικανοτήτων με την επιστήμη της θετικής ψυχολογίας;
Αναγνωρίζετε, ενισχύετε, αξιοποιείτε τα θετικά σας συναισθήματα για να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες;
Γνωρίζετε τα νέα επιστημονικά ευρήματα που μας προσφέρουν καινοτόμες και αποτελεσματικές τεχνικές στη διαχείριση του άγχους;

Αυτά και πολλά άλλα που στοχεύουν στη διαμόρφωση νοοτροπίας (mindset) η οποία μας ενδυναμώνει και μας γεμίζει με αισιοδοξία, στοιχειοθετούν το ένα από τα δύο νέα εκπαιδευτικά έργα μας!

[icon image=”fa-file-movie-o” character=”” size=”small” cont=”no” float=”left” color=”standard”]Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω τις εξαιρετικές ομιλίες δύο εκ των κορυφαίων ερευνητών/επιστημόνων στο πεδίο της Θετικής Ψυχολογίας.

Ο Mihaly Csikszentmihalyi μελετά επί σειρά ετών τους παράγοντες που μας κάνουν να αιθανόμαστε ευτυχισμένοι και καταλήγει στην κατάσταση της “Ροής” (“Flow”):

Ο Martin Seligman ερευνά και μοιράζεται ιδέες και επιστημονικά δεδομένα που στοχεύουν στο να χτίζουν τις “δυνάμεις” που μας φέρνουν πιο κοντά στην ευημερία και την ευτυχία:

 

The Train the Trainer Project:

Έχετε αναλογιστεί τις δυνατότητες που προσφέρει στην επιχείρησή σας η οργάνωση και κατάρτιση ομάδας εσωτερικών εκπαιδευτών;
Είστε ή ενδιαφέρεστε να γίνετε εκπαιδευτής ενηλίκων και αναζητάτε την κατάλληλη θεωρητική και πρακτική καθοδήγηση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να επιτύχετε;
Αναζητάτε νέες εκπαιδευτικές τεχνικές και εργαλεία που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στην εκπαιδευτική πρακτική σας;

Το δεύτερο εκπαιδευτικό μας έργο έρχεται να απαντήσει και να προσφέρει ρεαλιστικές λύσεις στα ανωτέρω – και σε όλα τα σχετικά – ερωτήματα!

[icon image=”fa-file-movie-o” character=”” size=”small” cont=”no” float=”left” color=”standard”]Όπως λέει και η παγκοσμίως καταξιωμένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων Sophie Courau στο σύντομο απόσπασμα που ακολουθεί, “η εκπαίδευση είναι μια περιπέτεια εν πλω, όπου διαμορφώνουμε από κοινού το ταξίδι”!

 

Αυτά για την ώρα!

Παρακολουθήστε μέσω του blog και της σελίδας μας στο Facebook όλες τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις για τα νέα εκπαιδευτικά μας προγράμματα! [icon image=”fa-smile-o” character=”” size=”small” cont=”no” float=”center” color=”standard”]

Τι θα βρείτε εδώ

Αρθρογραφία που έχει δημιουργήσει η ομάδα της Game Tree και νέα από τη δραστηριότητα μας και τον χώρο της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης και του πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Κατηγορίες