Άγιος Βαλεντίνος και εκπαίδευση

Άγιος Βαλεντίνος και Εκπαίδευση

Άγιος Βαλεντίνος και εκπαίδευση; Η Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία γιορτάζεται κάθε έτος στις 14 Φεβρουαρίου, αναγνωρίζεται σε πολλές χώρες του κόσμου ως ένας πολιτισμικός, θρησκευτικός αλλά και εμπορικός εορτασμός της αγάπης.

Στο συγκεκριμένο σύνδεσμο βρήκαμε για εσάς ένα διαφορετικό τρόπο, και πιο εκπαιδευτικό, με τον οποίο θα μπορούσατε να περάσετε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί και αφορούν σε ηλικίες κυρίως από 8 μέχρι και 11 χρονών. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να τα μετατρέψτε σε παιχνίδια εκπαίδευσης διαφορετικής ηλικίας!

Εμάς προσωπικά, μας έκαναν εντύπωση τρία παιχνίδια, τα οποία βρίσκονται πιο κοντά στη δική μας φιλοσοφία, όπως π.χ.

  • Το «Πες μου κάτι ομορφο»: Παιχνίδι που προάγει τη θετικότητα και τον αλληλοσεβασμό
  • Το «Bookentine»: Παιχνίδι που σε φέρνει πιο κοντά στην ανάγνωση και την αγάπη για το διάβασμα και
  • Το «Illustrate Similes with Love»: Ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο θα εκτιμήσεις πραγματικά αυτά που έχεις στη ζωή σου και πόσο όμορφη είναι η ζωή

Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα σας αφήσουμε να τα ανακαλύψετε μόνοι σας και να διαλέξετε εσείς αυτά που σας ταιριάζουν! Τελικά μπορούμε να βρούμε κοινά σημεία ανάμεσα στον Άγιο Βαλεντίνο και στην εκπαίδευση; Μπορείτε να διαβάσετε και να μάθετε τα πάντα εδώ!

Τι θα βρείτε εδώ

Αρθρογραφία που έχει δημιουργήσει η ομάδα της Game Tree και νέα από τη δραστηριότητα μας και τον χώρο της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης και του πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Κατηγορίες